برای اکثر آمریکایی ها، چای چای است. چای سیاه، چای سفید، سبز و قرمزفرقی نمی کند. اما در جاهایی مانند ژاپن، بریتانیا، و بخشهای بزرگی از آسیای جنوب شرقی، برگهای چای بسیار با ارزش، متنوع و ظریف هستند. جدا از تمام مزایای این نوشیدنی عالی، از رابطه بین چای و کاهش وزن اطلاع دارید؟ امروز با مطلب جدید چای غنچه اصیل همراه باشید تا بهترین انواع چای برای کاهش وزن را بشناسید.
دمنوشهای خاص نه تنها میتوانند با بیماریهای مختلف مبارزه کنند. بلکه نشان داده شده است که چایهای انتخابی شما باعث بهبود متابولیسم، رفع گرسنگی، کاهش استرس و کاهش سلولهای چربی میشوند.
هنگامی که محققان تایوانی بیش از 1100 نفر را در یک دوره 10 ساله مورد مطالعه قرار دادند، به این نتیجه رسیدند که چربی بدن افرادی که چای می نوشند، 19.6 درصد کمتر از افرادی است که هیچ نوشیدنی نمی نوشند!
برای اطمینان از اینکه بهترین چای را برای کاهش وزن خود انتخاب میکنید، با ادامه مطلب چای غنچه اصیل همراه باشید. برای اطلاع از رابطه بین چای و کاهش وزن با ما همراه باشید:
چای سبز به معنای واقعی کلمه چربی را از بین می برد!
محققان خواص چربی سوزی چای سبز را به کاتچین ها، به ویژه EGCG مرتبط می دانند.
این چای بافت چربی را با تحریک متابولیسم، افزایش آزادسازی چربی از سلول ها (به ویژه در شکم) نابودمی کند.
افزایش سرعت چربی سوزی کبد با این چای بهبود می یابد.
تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن منظم چای سبز به همراه ورزش می تواند کاهش وزن را به حداکثر برساند.
در یک مطالعه، شرکتکنندگانی که عادت روزانه 4 تا 5 فنجان چای سبز را با یک تمرین 25 دقیقهای ترکیب کردند، 2 پوند بیشتر از ورزشکارانی که چای نمینوشیدند، از دست دادند. برای اینکه حتی بیشتر از مزایای نوشیدن چای سبز بهره ببرید، مطمئن شوید که بهترین تمرینات کاهش وزن را هم زمان با آن انجام می دهید.
بیشتر بخوانید : بهترین غذاها و نوشیدنی ها برای افزایش متابولیسم
چای لیمو به دلیل داشتن دی لیمونن می تواند به مبارزه با نفخ کمک کند.
این ترکیب که در روغن پوست مرکبات یافت می شود، از زمان های قدیم برای اثرات ادرارآور آن استفاده می شده است.
یک مطالعه حیوانی منتشر شده در مجله اروپایی فارماکولوژی نشان داد D-Limonene اثر درمانی بر اختلالات متابولیک در موشهای مبتلا به چاقی دارد.
سلاح اصلی چای اولانگ در برابر افزایش وزن، توانایی آن در جلوگیری از جذب چربی است.
دانشمندان ژاپنی دریافتند که سطوح بالای آنتی اکسیدان هایی به نام پلی فنول های پلیمریزه، مخصوص چای اولانگ، توانایی بدن برای جذب چربی را تا 20 درصد مهار می کند. هنگامی که محققان تایوانی بیش از 1100 نفر را در یک دوره 10 ساله مورد مطالعه قرار دادند، به این نتیجه رسیدند که افرادی که یک یا چند بار در هفته چای سیاه، سبز یا اولانگ می نوشند، تقریباً 20 درصد چربی کمتر داشتند.
چای اولانگ با فشار خون مبارزه می کند و خطر ابتلا به آن را تا 65 درصد کاهش می دهد!
مطالب بیشترچای غنچه اصیل : فواید چای ترش برای کبد چرب
چای رویبوس از برگ های گیاه “بوته قرمز” تهیه می شود که منحصراً در منطقه کوچک Cederberg آفریقای جنوبی، نزدیک کیپ تاون رشد می کند.
چیزی که چای رویبوس را به ویژه برای شکم شما مفید می کند، فلاونوئید منحصر به فرد و قدرتمندی به نام آسپالاتین است. طبق نظر محققان آفریقای جنوبی، پلی فنل ها و فلاونوئیدهای موجود در این گیاه تا 22 درصد از چربی زایی – تشکیل سلول های چربی جدید – جلوگیری می کنند.
این مواد شیمیایی همچنین به متابولیسم چربی کمک می کند. به علاوه، رویبوس به طور طبیعی شیرین است، بنابراین نیازی به افزودن شکر نخواهید داشت. همچنین از نظر فنی یک چای نیست – یک دمنوش گیاهی است.
رایحههای خاصی میتوانند باعث گرسنگی شوند. اما، برخی دیگر واقعاً میتوانند اشتهای شما را سرکوب کنند.
یک مطالعه نشان داد افرادی که هر دو ساعت یک بار نعناع فلفلی را بو می کنند به طور متوسط 5 پوند در ماه از دست می دهند.
ماچا که از برگ تنچای ژاپنی گرفته می شود و سپس با سنگ به پودر ریز سبز روشن تبدیل می شود.
تحقیقات نشان می دهد که غلظت اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) در ماچا 137 برابر بیشتر از مقداری است که در بیشتر چای های سبز پیدا می کنید.
EGCG بهترین دوست رژیمگیران است. مطالعات نشان دادهاند که این ترکیب میتواند به طور همزمان لیپولیز (تجزیه چربی) را تقویت کرده و چربیزایی (تشکیل سلولهای چربی) را بهویژه در شکم مسدود کند.
با تشکر از سایت عالی eatthis برای این مطلب آموزنده