آیا با خواص چای ترش آشنا هستید؟ امروز با بلاگ جدید چای غنچه اصیل همراه باشید تا درباره چای ترش و تاثیر آن روی بیماری دیابت بیشتر بدانید.
چای ترش نوعی دمنوش است که از گیاه گل جامائیکا تهیه میشود. این گیاه در قسمتهایی از عربستان بهطور وسیع کشت میشود و به همین دلیل برخی آن را به نام چای مکی میشناسند. درحال حاضر، این گیاه در ایران در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد. این گیاه به رنگ قرمز است و طعم ترش و دلچسبی دارد.
چایترش یا چایقرمز که به چایمکه نیز معروف است، از گیاه رز چینی تهیه میشود. این چای را میتوان به شکل سرد و گرم مصرف کرد. چایترش به عنوان یک مُدر و ملین استفاده می شود. در طب سنتی چای ترش برای کاهش قند و فشار خون به بیماران مبتلایان به دیابت نوع ۲ و بیماران مبتلا به فشار خون بالا تجویز می شود.
چای ترش با خواص منحصر به فرد خود باعث کاهش فشار و کاهش کلسترول خون به عنوان شایع ترین امراض می شود. و در نتیجه انسان با مصرف آن عمری طولانی تر خواهد داشت.
کبد از اعضای مهم بدن ما محسوب می شود که از اهمیت بالایی برخوردار است. با مصرف مداوم چای ترش یا همان چای قرمز از کبد خود محافظت کنید.
نشانه های داشتن فشار خون بالا سرگیجه، افزایش حرارت بدن یا همان گر گرفتن است. چای ترش در درمان فشار خون موثر است.
می توانیم بیشتر اشخاص را ببینیم که در حال مقابله با امراض مربوط به کلسترول هستند. رایج ترین دلیل بالا رفتن سطح ال دی ال، کلسترول است. اگر دچار این بیماری هستید حتماً چای ترش یا همان چای قرمز را امتحان کنید.
چای ترش مناسب ترین چای برای افرادی است که دیابت نوع دو دارند.
مطالب مرتبط چای غنچه اصیل : دیابت و راههای درمان آن؛ آیا چای سیاه و سبز به بهبود قند خون کمک میکند؟
آشامیدن هر نوع چای گرم برای رفع گرفتگی های عضلات و درد آنها یک مسکن محسوب می شود. بهتر است برای التیام سریع این نوع گرفتگی ها چای ترش (چای قرمز) مصرف کنید.
شاید این موضوع برای شما خیلی جالب باشد اما چای ترش می تواند تشنگی را رفع کند. این خاصیت موجب شده تا بسیاری از ورزشکاران از چای ترش استفاده کنند.
تعداد زیادی از افراد چای ترش را به عنوان کافئین مصرف می کنند چون سبب کاهش وزن می شود.
آماده کردن این دمنوش بسیار ساده است، تنها کافی است یک قاشق چایخوری از گیاه آن را داخل قوری آب جوش بریزید. بعد از حدود 5 دقیقه، دمنوش شما آماده است. همانطور که از اسم آن مشخص است، این چای ترش است. شما میتوانید یک قاشق مرباخوری عسل یا مقداری نبات به آن اضافه کنید.
طبع چای ترش سرد و خشک است. اضافه کردن نبات یا دارچین طبع آن را متعادل میکند. دارچین خاصیت چربیسوزی نیز دارد و به کاهش وزن کمک میکند. با اضافه کردن دارچین به فنجان چای ترش خود، از خواص چای ترش با دارچین بهره ببرید.
چای ترش فشار خون را ممکن است کاهش دهد و باعث ضعف و بیحالی شود، بنابراین توصیه میشود آن را به صورت ناشتا مصرف نکنید. بهترین زمان مصرف آن یک ساعت قبل از ناهار است، زیرا ممکن است اشتهای شما را کاهش دهد.
چین و چروک پوست صورت یکی از دلایلی است که شما را پیرتر و سالخورده تر نشان می دهد. اما چای ترش مانند بوتاکس راه حل خوبی است. پس چای ترش بنوشید و جوان بمانید.
چای ترش سرشار از آنتیاکسیدانهایی مثل ویتامین سی و بتاکاروتن است. این آنتیاکسیدانها التهاب و خارش پوستی را کاهش میدهند و از آسیبهای پوستی جلوگیری میکنند. نوشیدن چای ترش به از بین بردن لک، کاهش چین و چروک پوست هم کمک میکند.
چای ترش یا چای قرمز مشکل کمبود ویتامین سی در بدن شما را حل می کند. ویتامین سی نقش بسزایی در سلامت سیستم ایمنی بدن شما دارد و برای حفاظت از بدن در مقابل هر گونه عفونت ویروسی موثراست. همچنین چای ترش از مزایای دیگری هم برخوردار است که می تواند با بیماری سرطان مقابله کند. گیاه چای ترش دارای خواصی است که توانایی مبارزه با تومور و عوارض شیمی درمانی را دارد.
چای ترش کاربردهای بسیار زیادی دارد که یکی از آنها پیشگیری از شکل گرفتن و به وجود آمدن سنگ کلیه است.
این چای برخلاف چای معمولی که دفع کننده آهن است و توصیه می شود بعد از غذا میل نشود به دلیل دارا بودن آهن توصیه می شود همواره استفاده شود.
چای ترش سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که به سلامت بدن کمک میکند. این دمنوش همچنین طعم متفاوتی دارد و میتواند جایگزین خوبی برای چای سیاه باشد. چای ترش در مقایسه با چای سیاه، کافئین کمتری دارد و به شادابی و طراوت پوست کمک میکند.